OTT (over the top) rešenja

Podrška „sa kraja na kraj“ (End to End)

MaksnetTv nudi uslugu produkcije sa jednom ili više kamera po principu „ključ u ruke“.

Napomena: Ukoliko već posedujete produkcijski tim, mi možemo da radimo sa već postojećim timom ili proizvođačem, i da obezbedimo uslugu enkodovanja na licu mesta.


Realizacija vaše vizije

Mi gradimo projekat u cilju ispunjenja vaše vizije i vaših ideja. Od jednostvanih projekata koji uključuju jednu kameru do veoma složenih visoko-definisanih projekata sa više kamera, posedujemo iskustvo, znanje i potrebnu energiju da zajedno sa vama ostvarimo vaše ideje.


Osnovna oprema

MaksnetTv poseduje vuše od 10 kamera, uključujući modele kao što je Sonz F3, Sony Ex3 i Panasonic AF100. Takođe raspolažemo sa više video mikseta i svim potrebnim hardverom za enkoding u svim mogućim formatima. Po potrebi, u stanju smo da proširimo naš kapacitet u opremi i resursima a u saradnji sa pouzdanim partnerima i distributerima.

MaksnetTv sistem koristi profesionalne sisteme za potrebe enkodovanja i slanja video signala do vašeg kanala na internetu. Preuzimanje video signala može da se vrši u svim formatima (SD, HD, FulHD) i da se enkoduje i šalje sa najvišim kvalitetom.

Iskusan tim inžinjera i stručnjaka iz ove oblasti svakodnevno radi na unapređenju sistema u cilju praćenja sve većih potreba klijenata kao i svetskih trendova iz ove oblasti.

 


MaksnetTv koristi profesionalne programe za video produkciju koji omogućavaju lako i jednostavno miksovanje više video i audio signala, a takođe smo i zvanični zastupnici vMix i VidBlaster softvera za Srbiju.

Za sve livestream projekte, enkodovani signal se šalje na našu CDN Maksnet.TV platformu.

Naša platforma vam omogućuje emitovanje video/audio sadržaja gledaocima širom sveta sa ne ograničenim brojem konekcija.


Naše vrednosti

Pre svega cenimo kvalitet, brzinu i profesionalnost.

Trudimo se da sve događaje strimujemo u HD formatu sa visokim kvalitetom zvuka, čime obezbeđujemo da klijent strimuje sa najboljim mogućim kvalitetom uz najbolju moguću cenu.
Imajući u vidu prirodu uživo prenosa, naš tim deluje brzo i odgovorno na svaki postavljeni zadatak.

Zajedno sa vama učestvujemo u stvaranju i realizaciji svih vaših ideja, odnoseći se prema vama i članovima tima sa najvišim poštovanjem i profesionalizmom.


Slobodno nas kontaktirajte

Pozovite nas, spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i da zajedno sa vama dođemo do najboljih i najpovoljnijih rešenja za vas.

Cene usluga MaksnetTv produkcije se kreću u širokom opsegu i zavise od više faktora kao što su: trajanje samog prenosa,  očekivani broj gledalaca,  željeni kvalitet u prenosu,  broj kamera,  lokacija tj. mesto na kome se održava događaj i još nekoliko dodatnih faktora koji mogu da utiču na cenu projekta.

Najnovije vesti
MAKSNET.TV na TELFOR-u 2013.
01.11.2013
Kompanija Maksnet će predstaviti svoje usluge na ovogodišnjem TELFOR-u.
FIDES 2012
17.04.2012
Projekat Fides dešava se sedmu godinu za redom.
FONKLAME 2012
24.03.2012
FONklame festival advertajzinga je dogadjaj koji se vec tradicionalno svake
New Leaders Conference 2011
07.11.2012
Uživo video prenos: New Leaders Conference (Konferencija Novih Lidera)
pogledajte ostale vesti
O nama

Usluge

Paketi

OTT rešenja

SHOP

3G/4G Live"Mi nudimo Profesionalna rešenja"
MAKSNET Telekomunikacije
Direkcija:
Bulevar Mihaila Pupina 10e
11070 Belgrade
Republika Srbija
tel. +381 11 3196 550
faks. +381 11 3196 999
email. office@maksnet.net
© Copyright Maksnet Telekomunikacije. Sva prava zadržana. (Powered by) MAKSNET