UŽIVO za samo par SEKUNDI !!!

UŽIVO Video Prenosi

Naša striming platforma je dizajnirani za kvalitet, sigurnost i fleksibilnost. Vaša publika će uživati ​​u izvrsnoj reprodukciju na svim uređajima i u slučaju promene brzine na mreži, dok vi u potpunosti kontrolišete sve aspekte sigurnosti i kontrolišete pritupk gledalaca sasdržaju koji emitujete..


Strim na svim uređajima

HD Streaming - LIVE Stream PlatformStrim video sadržaja na bilo koju vrstu uređaja - mobilni, tablet, PC računar, SmartTV, set-top-box ili media player, garnatuje najbolje rezultate za vaše gledaoce.
 

Od SD do HD 4K Prenos

Strimujte kvalitetom koji vama odgovara. Nema ogranićenje za kvalitet strima. Emitujte najkvalitetniju video sliku za vrhunski doživljaj gledanja.


Adaptivni Bitrate

Naša adaptivna bitrate tehnologija garantuje ugodan praćenje prensa, bez obzira na brzinu veze ili model uređaja koji vaši gledaoci koriste. Podržavamo adaptivni streaming preko HTTP, RTMP i Apple HTTP.


Bezbedna isporuka video prenosa

Mi brinemo o tome da sadržaj vaseg prenosa mogu da gledaju samo vaši gledaoci i ne može se snimiti i koristiti na nezvaničnim i nelegalnim sjatovima i ostalim neovlašćenim kanalima. Stitimo video zapis i streaming koristeci RTMPE i HTTPS protokole kao i DRM 256bit sertifikate za kriptovanje video sadržaja, takođe štitimo vas prenos putem TOKEN autentifikacije.


Kontrola pristupaAccess Control - LIVE Stream Platform

Možete kontrolisati tačno kada i gdje će prenos moći da se prati uživo. Sadržaj može biti dostupna svo vreme, ili samo u određenom vremenskom periodu. Možete da dozvolite emitovanje vašihprenosa svima u svetu ili možete da ograničite player po odrećenim sajtovima i zemljama. Možete čak i ograničiti gledanje na internim mrežama i odredjenim IP adresama.
 

UŽIVO Prenos CDN isporuka (Mreža za isporuku prenosa)

Naša LIVE Strim Platforma garantuje besprekidan prenos do vaših gledalaca - na bilo kojem uređaju, preko bilo kakve veze, u celom svetu, koristeci veliki broj servera povezanih u jednu jedinstvenu mrežu.


Statistika i Analitika

Profesionalni alati za izveštaje u relanom vremenu, su dizajnirani i implementirani kako bi emiteri mogli da imaju sve relevantne informacije o njihovim prenosima i live strimingu - da bi mogli da prate trendove poseta i privuku potencijalne oglašivače.

Statistic and Analitics - LIVE Stream Platform


Praćenje prenosa iza Proxy-a ili Firewall-a

Da bi prenosi bili vidljivi svim gledaocima obezbedili smo protokole RTMPT ili HTTP za gledaoce koji se nalaze iza proxya ili firewalla.

MAKSNET LIVE Strima CDN
CDN daje vašim gledaocima najbolji doživljaj gledanja prenosa, jer približava prenos sadržaja bliže njima. Imamo servere u Srbiji, Nemačkoj, Americi i Rusiji. Svi serveri su povezani u CDN mrežu (ContentDeliveryNetwork) , da bi mogli da pružimo najbolju uslugu.

Integracija sa Sajtovima i Društvenim mrežama
UŽIVO događaj može biti prikayan na Vašoj web stranici, sajtu Kompanije, Maksnet.TV, Facebooku ... , proces integracije playera je brz i jednostavan.

Više o upotrebi platforme i striming paketima i mogucnostima možete videti na stranici MAKSNET Strim Paketi.

 

Najnovije vesti
MAKSNET.TV na TELFOR-u 2013.
01.11.2013
Kompanija Maksnet će predstaviti svoje usluge na ovogodišnjem TELFOR-u.
FIDES 2012
17.04.2012
Projekat Fides dešava se sedmu godinu za redom.
FONKLAME 2012
24.03.2012
FONklame festival advertajzinga je dogadjaj koji se vec tradicionalno svake
New Leaders Conference 2011
07.11.2012
Uživo video prenos: New Leaders Conference (Konferencija Novih Lidera)
pogledajte ostale vesti
O nama

Usluge

Paketi

OTT rešenja

SHOP

3G/4G Live"Mi nudimo Profesionalna rešenja"
MAKSNET Telekomunikacije
Direkcija:
Bulevar Mihaila Pupina 10e
11070 Belgrade
Republika Srbija
tel. +381 11 3196 550
faks. +381 11 3196 999
email. office@maksnet.net
© Copyright Maksnet Telekomunikacije. Sva prava zadržana. (Powered by) MAKSNET